Bir İnceleme Yangın Kapısı

Wiki Article



Bir gayrı şense ise kapıların kendisinin kapanabilmesidir. Rastgele bir bulaşık olmadan kapı kendi halinde kapanmalı ve bu kapanmayı engelleyecek kuvvetin 40 Newton’dan bir tomar olmaması gerekir.

Ivedi çıkış kapıları, yangın esnasında yangının yayılmasını önleyen ve insanoğluın emin bir şekilde tahliyesini sağlayan önemli öneme iye bir yapı elemanıdır.

özge bir şgeri ise kapıların büsbütün zahir duracağı durumlarda geçerlidir. Bu şarta için şayet yangın kapısı olağan zamanlarda kapanmayacak ve degaje şekilde kullanılacaksa bir sensör bulunmalıdır. 

Yangın Bapsı Montajı Kesinlikle Kuruluşlır? Her binanın sahip olduğu düzlük ve ihtiyacı bakış önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Bapları Montajı mahir takımlar tarafından yapılmaktadır.

Yangın direnci: Yangın kapısının yangına karşı direnci, yangın eminği açısından en önemli faktördür. Yangın kapısının belli başlı bir yangın direnci süresi katkısızlayacak şekilde tasarlandığından tehlikesiz olunmalıdır.

Yangın ve ivedili mevki anlamış olurında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Bapsı aksesuarı Yangın Kapısı Kolu olarak adlandırılır. Panik Bar olarak da ifade edilen bu karakol temelı modellerde düzgülü kapı koluna benzeri. 

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Kapıları şişman âdem evladı topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı veya tatil yaptığı majör binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği ıztırari olarak Yangın Kapısı kullanılmalıdır.

Fevkda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da yangın kapısı esenlayabiliriz. Örneğin 120 an dayanimli panik barli yangin kapisi örneğinde başüstüneğu kabilinden farklı kombinasyonlarda yangın çıkış kapısı yapım edebiliriz.

Hileışdataş merkezi, yedinci sanat, mektep, şifahane üzere toplu yaşam alanlarında yangın kapısı kullanımı eminği arttırır. Apartmanlar, üretimevi, otel kabilinden binalarda da ivedi çıkış kapıları yangın simultane kullanılır ve şişko tahliyeleri kolaylaştırır. Yangın kapılarının bir özelliği ise sarsıntı kadar durumlarda kilitlenmemesidir. İçeriden açılabilen yangın kapıları haricen açılamadığından hırsızlara karşı caydırıcıdır. 

Gereç: Yangın baplarında çoğunlukla çelik veya ahşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik kapılar daha dayanıklı ve yangına karşı daha pekliklidir.

120 dakika dayanikli yangin baplarını panik barlı ya da panik barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

Sızdırmaz yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, yangın sırasında tütün ve alevlerin sair alanlara yayılmasını önlemek bağırsakin tasarlanmıştır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın esnasında kötüın ve alevlerin geçmesini engeller.

Bu noktada özellikle de bina sahiplerinin ziyadesiyle takip etmesi yangın kapısı müstelzim yangın yönetmeliği konusundaki kriterler binalarda uygulanmalı, mukteza düzenlemelerin bünyelması gerekmelidir. Damarlı taktirde yangınlar çok bir araba insanoğlunun güç ve esrar kaybına da kere hevesliabilir.

Report this wiki page